Το CROWD-ID είναι ένας διαδικτυακός τόπος συνάντησης ιδεών και ανθρώπων.
Εδώ, οι εμπνευστές μιας ιδέας την καταθέτουν, την περιγράφουν, την προβάλλουν προκειμένου να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα την πιστέψουν και θα επενδύσουν σ’ αυτήν.
Εδώ οι υποψήφιοι επενδυτές αναζητούν και επιλέγουν μια ιδέα η οποία πιστεύουν ότι θα γίνει η επόμενη αποδοτική επιχείριση της αγοράς..
Η συμμετοχική χρηματοδότηση κάθε ιδέας, διεθνώς γνωστή ως crowdfunding, είναι ένας καινοτόμος τρόπος χρηματοδότησης πρωτότυπων, επιχειρηματικών ιδεών. Το CROWD-ID διευκολύνει τη διαδικασία της επένδυσης σε κάθε IDEA που φιλοξενεί, φέρνοντας σε επαφή εμπνευστή και επενδυτή χωρίς όμως παρεμβαίνει στην οικονομική συναλλαγή.
Έχοντας αξιολογήσει εκ των προτέρων τις πιθανότητες επιτυχίας κάθε ιδέας στον κόσμο των επιχειρήσεων, τη συστήνει με σιγουριά στους υποψήφιους επενδυτές. Έτσι, τόσο οι εμπνευστές των ιδεών, όσο και οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν τη βεβαιότητα ότι η IDEA πραγματικά αξίζει! Οι εν δυνάμει επενδυτές, ως επισκέπτες της ιστοσελίδας CROWD-ID περιηγούνται σε ένα σύνολο επιχειρηματικών ιδεών,
διαφορετικών θεμάτων και δραστηριοτήτων, αξιολογώντας μέσα από την περιήγησή τους τη
βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα τους. Μέσα από την περιήγηση αυτή καθένας επιλέγει την επιχειρηματική ιδέα που θα ήθελε να χρηματοδοτήσει.

Το CROWD-ID φέρνει κοντά τους εμπνευστές και τους επενδυτές με στόχο μαζί να μετατρέψουν κάθε εκπληκτική ιδέα σε αποδοτική επένδυση.